:חיפוש | כתבו עליי | תקנון האתר | הפוך לדף הבית
4.5 ומעלה - מומלץ מאוד (רוצו מהר למה אתם מחכים) 4 - 4.4 - סטנדרטי אך מומלץ (לשבת בכיף) 3.9 ומטה - לא מומלץ. קראו היטב את הדיווח

(4) מסעדת קלאש היא אחת ממסעדות השף האחרונות שנפתחו לצדו של מלון בוטיק, מלון NYX. יש להודות על האמת, מלונות הבוטיק די מצילים את ענף המסעדנות. בעיקר את מסעדות השף העיליות. ללא מלונות הבוטיק, היינו נשארים עם מספר מאוד מצומצם של מסעדות שף

לדיווח המלא >>

(3.5) מסעדת לוקה ולינו נפתחה בתל אביב לפני כשלושה חודשים ע"י הבעלים של מסעדת טופולינו הירושלמית שנסגרה. הרבה באז לווה את המסעדה עם פתיחתה, כאשר הדעות לרוב מפרגנות. הגענו אם כן עם ציפיות די גבוהות, שלצערי לא ממש

לדיווח המלא >>

(סיכום שנה 2016) שנת 2016, יש לאמר את האמת,היתה שנה די מבאסת בעולם המסעדנות המקומי. מצד אחד שורה ארוכה של סגירות, אפילו של כאלה שנחשבו למוסדות כמו גם מסעדות של שפים גדולים ומוכרים. מצד שני אפשר לספור על כף יד אחת את מספר המסעדות

לדיווח המלא >>

(4.5) קפה אירופה. בראנצ'ים הם הלהיט התורן במסעדות. נכון שבראנץ זה לא דבר חדש בנוף המקומי, אבל נראה שבשנה האחרונה הם תפסו תאוצה ונהיו נועזים ויצירתיים יותר. בהחלט מדוברים יותר. אין כיום כמעט אף מסעדה שמכבדת את עצמה שלא מגישה בראנץ. אואזיס

לדיווח המלא >>

(4.5) מסעדת גריג היא מסעדתו המסקרנת של השף עידו פיינר, יוצא מול ים, ושל היינן אורי כפתורי. המסעדה יצרה באז רציני מיד עם פתיחתה, גרמה ללא מעט חילוקי דעות, נסגרה למקצה שיפורים ונפתחה שוב. לא מעט עבר על המסעדה בזמן הקצר בה

לדיווח המלא >>

(4.8) OCD. לתוך הקלחת הקולינארית המקומית, הגיחה בעת האחרונה ועוררה סביבה באז לא מבוטל, היא OCD (הפרעה טורדנית כפייתית), המקום המסקרן שפתח השף רז רהב במתחם נגה ביפו.  המקום של מי שקנה את פרסומו בעיקר באינסטגרם תחת השם רזי ברווזי, ואת נסיונו

לדיווח המלא >>

(4.6) מסעדת מיס קפלן שבמתחם שרונה נפתחה כמסעדת פופ אפ של אורי שביט, והיתה אמורה להסגר כעבור שלושה חודשים. ההצלחה הפכה אותה למסעדה קבועה. מדובר במסעדה טבעונית, שכאמור לא מגישה שום מוצר מהחי, כולל ביצים ומוצרי חלב. בהחלט לא מסעדה

לדיווח המלא >>

(4.7) מסעדת בינדלה של השוויצרי כריסטיאן בינדלה, נפתחה לפני כשנתיים וחצי ברחוב מונטיפיורי בתל אביב. ההתחלה היתה צולעת למדי עם תפריט שלא ממש המריא והאוכל היה סביר, לא יותר. בתחילת מאי נכנס למטבח השף יורם ניצן, ממסעדת מול ים שנשרפה, ונדמה שמאותו רגע בינדלה הולכת וממצבת את עצמה כאחת המסעדות הטובות בתל

לדיווח המלא >>

(3.7) יהלומה בנמל. אזורים תיירותיים מועדים לפורענות. מאחר והשכירות במקומות אלה מאוד גבוהה, לרוב ניתן למצוא בהם מסעדות שמתאימות לאחת משתי האופציות. אופציה ראשונה, אוכל ברמה נמוכה ברמת תמחור בינונית או אוכל ברמה גבוהה בתמחור סופר יקר. או

לדיווח המלא >>

(4.5) שילה, הרסטובר הותיק של שף שרון כהן. אחד המקומות האהובים והמוערכים על ידי פודי'ס תל אביביים כבר מספר שנים. הביקור הקודם שלי במקום היה לפני כחמש שנים, אז לא התחברתי לאווירה. אווירת בר, צפוף, רועש ואפלולי שמגיש אוכל ברמה גבוהה שלא מתכתב

לדיווח המלא >>

              
כניסה למשתמשים
אי-מייל:
סיסמא:
שכחתי סיסמא
   
סקר החודש:
לאן אתם שולחים אותי לדווח? הפעם איטלקיות (לחצו על שמות המסעדות)
רונימוטי
גוסטו
אמורה מיו
איל פסטיו
ארנסטו
תוצאות ההצבעה
קטגוריות מסעדות:
נעים להכיר
כשרות
משלוחים / TA
בשרים
עממיות / עדות
ארוחות בוקר
ת"א והסביבה
חיפה והצפון
ירושלים והסביבה
השרון
מרכז
דרום
דורון: 050-5199009 | doron@doronrest.co.il
Atar2b דורון מבקר במסעדות - כל הזכויות שמורות   2011   ©   |   עיצוב ובנית אתרים